Saunakeidas

KESÄ 2021

SORSAPUISTO, TAMPERE

"Saunakeitaan elämässä kantava teema on yhteistyön voima. Yhteistyö on mahdollistanut meille matkan kohti yhteistä tarinaamme. Haluamme nuorina yrittäjinä oppia antamaan yhtä paljon hyvää kuin olemme itse saaneet."

KUVA: Tampere-talo
KUVA: Tampere-talo

Aivan Tampereen sydämessä, Tampere-talon ja Sorsapuiston kupeessa pääset nauttimaan unohtumattomista löylyistä, poreista sekä viileistä virvokkeista. Tämän kesän kuumimman ja mieleenpainuvimman saunaterassin tarjoaa Viiskakkosen Saunakeidas.

Saunakeitaalta löytyy kolme erikoissaunaa. Meidän tervasauna, hamppusauna ja allas-sauna, jotka ovat maailmalla ainoita laatuaan.

Saunojen vastapainoksi alueeltamme löytyy jacuzzi, allassaunan kattoterassin uima-allas sekä avantoallas, jotta myös viileän veden ystävät pääsevät mukavuusalueelleen.


Hamppusauna

Hamppusauna on vertaista vailla. Hamppueristys tekee saunasta vapaasti hengittävän, jonka ansiosta saunan löyly on todella uniikki: ilmava ja pehmeä. Hamppusaunasta pitävät taatusti he, joille pitempi saunominen yleensä aiheuttaa heikottavan olon. Tässä saunassa sinulla on erittäin mukava olla. 

Tervasauna

Tervasauna on tunnelmallinen pieni "tynnyrisauna", jonka löylyt hellivät tervaisella tuoksullaan.  Tervasauna on ainut sähkösauna, jossa on pehmeät löylyt takaava Narvin Ultra Small-kiuas.

Allas-sauna

Avantosauna taas tuo saunojen maailmaan oman erikoisen ulottuvuutensa. Sauna on hirsirakenteinen, ja siinä on uima-allas kattoterassilla. Altaaseen pääsee saunan kattoterassin kautta ja altaasta on ikkuna suoraan saunan sisälle. Altaan ikkunan kautta tuleva valo tuokin saunaan miellyttävän elävän ja kelmeän valaistuksen.

Rexenerin jacuzzi ja Avantopoolin avantoallas

Rexener premium-palju on mukava vastapaino saunoillemme. 39°C asteisesta paljusta saa myös Tampereen parhaat poreet. Iltaisin paljussa on tunnelmaa tuova valaistus. Kylmän ystäville vierestä löytyy Avantopoolin kylmäallas, jonka vesi on 6°C asteista.

KUVA: Visit Tampere
KUVA: Visit Tampere
KUVA: Visit Tampere
KUVA: Visit Tampere
KUVA: Visit Tampere
KUVA: Visit Tampere

Peseytyminen ja pukeutuminen

Saunakeitaalla on kaksi pukuhuonetta, toinen miehille ja toinen naisille. Pukuhuoneissa on lukolliset kaapit arvotavaroille. Peseytymään pääset suihkukopeissa. Meiltä löytyy yhteensä kuusi suihkua alueeltamme. Kolme miehille ja kolme naisille.