TARINA SAUNOJEN TAKANA

Mikä ihmeen Viiskakkonen? Keitä nämä kaverit on?

Olemme tutustuneet koulun myötä, sillä opiskelemme yrittäjyyttä ja tiimijohtamista Proakatemialla Tampereen ammattikorkeakoulussa. Syksyllä 2020 aloitimme opinnot ja nopeasti huomasimme viettävän paljon aikaa yhdessä. Joona ja Atso ovat kämppiksiä opiskelija-asunnossa, jonka asuntonumerona on 52. Joona ja Atso ovat pitäneet ovet avoimina, jonka myötä Pyry, Kolu ja Veikko sattuivat lähes päivittäin viettämään aikaa yhdessä edellämainittuun opiskelija-asuntoon. 

Huonon huumorin ystävinä perustimme 52:selle oman hallituksen, sillä järjestimme viikottain opiskelutovereillemme ohjattua ajanvietettä. Tarina sai jatkoa, kun päätimme yhdessä rakentaa Jääsaunan Eteläpuistoon. Näin ollen ajauduimme tilanteeseen, jossa hallitus oli muodostettava aivan oikeasti, meidän uuden yrityksemme Viiskakkonen Oy taustalle.

Nyt haluamme jatkaa tätä tarinaa tuomalla meidän lähellemme upeita toimijoita, jotka ovat yhtä valmiita kuin me kokeilemaan ainutlaatuisia visioita. Saunakeidas on tästä upea esimerkki. Tämä on ensimmäinen kesä, kun työllistämme itsemme yrittäjinä.

Yhdessä tekemisen taika

Uskomme yhdessä tekemiseen. Meillä on kunnia saada tehdä hienojen suomalaisten yritysten kanssa yhteistyötä. Uskomme vahvasti myös siihen, että hyväntekeväisyys voi olla yksi kantava arvo  liiketoiminnassa. 

Jääsauna

Jääsauna oli meidän ensimmäinen kosketus erikoissaunoihin, jonka teimme talvella 2021 Tampereen Eteläpuistoon. Se oli jäätävä, aivan kuten kuvasta näkee. Vaikka sauna lopulta tietenkin suli, jäi meillä intohimo erikoissaunoihin. Huomasimme todella, miksi Suomessa olemme niin ylpeitä saunakulttuuristamme. Sen johdosta lähdimme miettimään miten voisimme uudistaa ja kehittää tätä kulttuuria jopa niin, että joka maailman nurkassa ymmärrettäisiin tämä upea suomalainen luomus.