Saunakeidas

Tampereen sydämessä aivan Tampere-talon ja Sorsapuiston kupeessa pääset nyt nauttimaan unohtumattomista löylyistä, poreista sekä viileistä virvokkeista. Tämän kesän kuumimman ja mieleenpainuvimman saunaterassin tarjoaa Viiskakkosen Saunakeidas.

Saunakeitaalta löytyy kolme erikoissaunaa. Meidän tervasauna, hamppusauna ja allas-sauna ovat maailmalla ainoita laatuaan.

Saunojen vastapainoksi alueeltamme löytyy jacuzzi, allassaunan kattoterassin uima-allas sekä avantoallas, jotta myös viileän veden ystävät pääsevät mukavuusalueelleen.


Osta lippusi netistä tai portilta!

Olemme auki joka päivä 15-23. Poikkeavista aukioloajoista tiedotamme aina ennakkoon, joten on hyvä käydä tarkastamassa meidän sosiaalisen median sivut ennen saapumista paikalle. Autolla tullessasi voit hyödyntää Tampere-talon pysäköintialueita. Saunakeitaan ikäraja on K-18 ja vanhempien seurassa K-15. Tarjoilu Saunakeitaalla voit nauttia Ravintola Tuhdosta ostettuja juomia. Alue on kokonaan anniskelualuetta.

Hamppusauna

Hamppusauna on vertaista vailla. Hamppueristys tekee saunasta vapaasti hengittävän, jonka ansiosta saunan löyly on todella uniikki: ilmava ja pehmeä. Hamppusaunasta pitävät taatusti he, joille pitempi saunominen yleensä aiheuttaa heikottavan olon. Tässä saunassa sinulla on erittäin mukava olla. 

Tervasauna

Tervasauna on tunnelmallinen pieni "tynnyrisauna", jonka löylyt hellivät tervaisella tuoksullaan.  Tervasauna on ainut sähkösauna, jossa on pehmeät löylyt takaava Narvin Ultra Small-kiuas.

Allas-sauna

Avantosauna taas tuo saunojen maailmaan oman erikoisen ulottuvuutensa. Sauna on hirsirakenteinen, ja siinä on uima-allas kattoterassilla. Altaaseen pääsee saunan kattoterassin kautta ja altaasta on ikkuna suoraan saunan sisälle. Altaan ikkunan kautta tuleva valo tuokin saunaan miellyttävän elävän ja kelmeän valaistuksen.

Rexenerin jacuzzi ja Avantopoolin avantoallas

Rexener premium-palju on mukava vastapaino saunoillemme. 39 asteisesta paljusta saa myös Tampereen parhaat poreet. Iltaisin paljussa on tunnelmaa tuova valaistus. Kylmän ystäville vierestä löytyy Avantopoolin kylmäallas, jossa vesi on 6 asteista.

Peseytyminen ja pukeutuminen

Saunakeitaalla on kaksi pukuhuonetta, toinen miehille ja toinen naisille. Pukuhuoneissa on lukolliset kaapit arvotavaroille. Peseytymään pääset suihkukopeissa. Meiltä löytyy yhteensä kuusi suihkua alueeltamme. Kolme miehille ja kolme naisille.